Kokken Tor

Tor Jørgen Kramprud Arnesen, også kjent fra suksessen Flying Culinary Circurs, er grunnlegger av Kokken Tor.

Fra kokkelærling, til gründer i det berømte og anerkjente kokketeamet Flying Culinary Circus, har Kokken Tor opplevd det meste; laget mat og servert internasjonale stjerner som Beyonce, Shakira, Guns'n Roses, Pharrell Williams, Hugh Hefner og Sarah Ferguson. Han har deltatt i utallige matprogram, og er en kjent skikkelse fra Youtube-kanalen til Flying Culinary Circus.

Nå har omsider Kokken Tor vendt nesen hjemover og har nå etablert sitt nye konsept "Gourmet på 1-2-3" hjemme på familiegården. Tor skal selvsagt fortsette med det internasjonale eventyret sitt, men styrer nå matimperiet sitt fra sin nye base i Øyer kommune.

Visjon.

Kvalitet. Engasjert. Lokal lidenskap

Vi er besatt av kvalitet i hele verdikjeden; fra valg av leverandører, menyvalg, digitale kjøpsløp og kundereise, til ferdig produkt på tallerkenen.

Vi bryr oss. Og vi bryr oss mye. Dyra skal ha det bra. Åkerne skal være rene for søppel. De som trenger hjelp, skal vi hjelpe. Og når vi skal få ting gjort, gjør vi det som kreves!

Vi har vår lidenskap til det lokale; alt fra dyrehold, dyrking og kjøttproduksjon, til mattradisjoner- og kultur.

Gourmet på 1-2-3

Kokken Tor leverer ingen tradisjonell matkasse. Kokken Tor tilbereder, pakker og leverer en 4-retters gourmetmiddag laget av høykvalitets råvarer hjem til deg.

På denne måten kan du enkelt lage og nyte et festmåltid i eget hjem med minimalt av forberedelser og arbeid. Kokken Tor´s Gourmet på 1-2-3 er for de spesielle anledningene.

I tillegg leverer Kokken Tor catering, arrangementer og matkurs, for å nevne noe av det vi fyller hverdagen med.