Covid-19

Det er i disse dager mange spørsmål rundt koronaviruset og hvordan det påvirker matservering og levering. Vi følger situasjonen nøye og tilpasser oss for å opprettholde en trygg og god tjeneste for alle kundene våre.

Våre leveringsrutiner

Vi setter matkassen i fra oss på utsiden (sjåføren ringer på). Du får en SMS når matkassen er levert. Inntil videre tar vi ikke med oss returpapp tilbake grunnet smittefare. 

Hygiene og renhold

Vi har strenge retningslinjer om at ansatte som viser tegn til symptomer ikke jobber, i henhold til anbefalinger fra norske helsemyndigheter. Retningslinjene gjelder både de som jobber med pakking av matkasser, men også sjåfører, lagerpersonale og andre som kan være i kontakt med produktene, enten de er våre ansatte eller samarbeidspartnere.

Vi har alltid strenge hygienerutiner, slik som god håndhygiene, arbeidsklær og rengjøring, disse følger vi naturligvis opp ekstra tett i denne perioden.

Bestilling av matkasse

Skjer via vår nettside eller pr. telefon. 

Betaling og endringsfrist

Iht. gjeldende vilkår og betingelser. 

Har du spørsmål?

Vi svarer på alle spørsmål fortløpende. Ønsker du å komme i kontakt med kundeservice kan du sende e-post til support@kokkentor.no