Høstkassen

- en smak av årstiden

Menyen

Gravet sik fra Jotunheim Fisk

serveres på toast med med dillmajones og syltet gulrot.

Kremet blomkålsuppe

Med blomkål fra Ida Gillebo, varmrøkt elghjerte fra de dype skoger i Østerdalen. Serveres på toast med ristet blomkål, krutonger og urteolje.

Hjort fra Per Gynt

Serveres med kremet steinsoppsaus, polkabeter fra Pålsrud gård, sellerirotpure, rørte tyttebær, mandelpoteter fra onkelen til Tor på Houm Gård, og utsøkt rosenkål til.

Hjemmelaget karamellpudding

Serveres med cognackrem, syltede multer fra feil dal (Østerdalen), og karamelliserte mandler

Ekstra glad i dessert? Flaks!
Ved kjøp av Høstkassen kan du legge til så mange ekstra desserter du vil!

Gourmet på 1-2-3

Hva er
Gourmetkassen?

Gourmetkassen er en matopplevelse av høy kvalitet, laget på lokale råvarer fra Gudbrandsdalen og Østerdalen, som er 90% ferdig laget. De siste 10% må du selv stå for. Det vil si oppvarming, dandering og servering. Og god stemning, selvsagt!

Vi legger ned et betydelig arbeid i å finne riktig menykomposisjon som skal smake utmerket, samtidig som det skal være enkelt!

Gourmetkassen er ikke den typiske matkqssen som blir levert på døra. Våre kunder kaller det en gourmetopplevelse, som inviterer til hyggelige samtaler, læring og nye opplevelser sammen. 

Gourmetkassen er en matopplevelse, med deg i rollen som stjernekokk. laget på 1-2-3!

Sjekk pulsen

(bilder fra Instagram)

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img