1.
Spørsmål: Hva er Kokken Tor´s Gourmet på 1-2-3

Svar: Kokken Tor´s Gourmet på 1-2-3 er noe annet enn en ordinær matkasse. Først og fremst har vi en solid råvaretilgang fra regionen vår. Videre er maten av svært høy kvalitet, og lages av Kokken Tor og teamet på Kramprud Gård i Øyer kommune (rett v/Hafjell). Vi kaller det Gourmet på 1-2-3!

2.
Spørsmål: Er Kokken Tor´s Gourmet på 1-2-3 en matkasse?

Svar: Ja og nei. Vi leverer en (nesten) ferdig gourmetmiddag med flere retter pakket og klargjort for enkel oppvarming som du selv står for. Maten leveres i en delikat kasse. Du kan også kjøpe enkelte tilleggsprodukter fra Kokken Tor.

3.
Spørsmål: Postnummeret mitt ligger såvidt over 40 km fra Lillehammer. Det står derfor at jeg ikke kan få levert Gourmet på 1-2-3. Er det allikevel mulig å få bestilt?

Svar: Ta kontakt med oss på support@kokkentor.no dersom du ønsker å bestille selv om postnummeret ditt gjør at du ikke får bestilt. Vi løser det meste!

4.
Spørsmål: Hvordan løser dere alt mtp covid-19? 

Svar: Vi setter svært høye krav til hygiene i alle ledd av vår produksjon. Vi er svært opptatt av både våre kunders og ansattes helse. Vi leverer blant annet kassene kontantløst. 

5.
Spørsmål: Hvem lager maten? og hvor?

Svar: Maten lages av Kokken Tor (Tor Jørgen Kramprud Arnesen) og hans team på Kramprud Gård i Øyer kommune. 

6.
Spørsmål: Jeg har noen allergier. Hvordan kan jeg varsle om dette? Og kan jeg fremdeles få levert Gourmet på 1-2-3?

Svar: Legg inn dine allergier i kommentarfeltet ved bestilling. Vi har ulike alternativer for ulike allergier, men vi kan aldri garantere at vi kan imøtekomme alle begrensninger beskrevet i bestillingene. Dersom vi ikke kan levere iht. beskrevet ønske i kommentarfeltet tar vi kontakt og refunderer beløpet / gir gavekort. 

7.
Spørsmål: Jeg bor i Oslo. Kan jeg bestille gourmetkasse?

Svar: Ja - hvis det er en temakasse som f.eks 17. mai-kassen eller liknende. Vi leverer primært i nærområdet der vi holder til (Gudbrandsdalen), men av og til leverer vi i Oslo. Du finner oppdatert informasjon om våre gourmetkasser på våre produktsider :)

Dersom du har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på support@kokkentor eller via kontaktskjemaet→

Ta kontakt med oss

Vi er som regel lette å få tak i :)

Adresse

Kramprudvegen 21

Norway

Telefon

+4792462122

Ytterligere informasjon

Vi har varierende åpningstider, men tar som regel alltid telefonen, eller svarer på mail i løpet av 24 timer.

SoMe

Send oss en melding

Enkelt og greit. For deg og meg.