FREE SHIPPING ON ALL DOMESTIC ORDERS $75+

About us

Kokken Tor

Tor Jørgen Kramprud Arnesen, også kjent fra suksessen Flying Culinary Circurs, er grunnlegger av Kokken Tor.
Fra kokkelærling i regionen, til gründer i det berømte og anerkjente kokketeamet Flying Culinary Circus, har Kokken Tor opplevd det meste; laget mat og servert internasjonale stjerner som Beyonce, Shakira, Guns'n Roses, Pharrell Williams, Hugh Hefner og Sarah Ferguson. Han har deltatt i utallige matprogram, og er en kjent skikkelse fra Youtube-kanalen til Flying Culinary Circus.
Nå har omsider Kokken Tor vendt nesen hjemover og har nå etablert sitt nye konsept "Gourmet på 1-2-3" hjemme på familiegården. Tor skal selvsagt fortsette med det internasjonale eventyret sitt, men styrer nå matimperiumet sitt fra sin nye base i Øyer kommune.

Gourmetkassen

Kokken Tor leverer ingen tradisjonell matkasse. Kokken Tor tilbereder, pakker og leverer en 4-retters gourmetmiddag laget av høykvalitets råvarer hjem til deg.
På denne måten kan du enkelt lage og nyte et festmåltid i eget hjem med minimalt av forberedelser og arbeid. Kokken Tor´s Gourmet på 1-2-3 er for de spesielle anledningene.
Du vet, de gangene du virkelig skal ha det hyggelig.

Lokal matproduksjon, og gamle matradisjoner er så viktig! Og vi må aldri ta råvarene vi har tilgjengelig her hjemme, for gitt.

- Tor Jørgen Kramprud Arnesen

Våre verdier

Kvalitet

Vi er besatt av kvalitet i hele verdikjeden; fra valg av leverandører, menyvalg, digitale kjøpsløp og kundereise, til ferdig produkt på tallerkenen.

Rått engasjement

Vi bryr oss. Og vi bryr oss mye. Dyra skal ha det bra. Åkerne skal være rene for søppel. De som trenger hjelp, skal vi hjelpe. Og når vi skal få ting gjort, gjør vi det som kreves!

Lokal lidenskap

Vi har vår lidenskap til det lokale; alt fra dyrehold, dyrking og kjøttproduksjon, til mattradisjoner- og kultur.