For en FANTASTISK start!

For en FANTASTISK start!
For en FANTASTISK dag jeg og teamet har hatt! På 2 uker har vi jobbet dag og natt for å få på plass alt som trengs for å realisere vår ambisjon om å kunne levere gourmemat i kasse hjem til flotte mennesker denne påsken. Og nå er Kokken Tor og matkassen «Gourmet på 1-2-3» faktisk en realitet!

Takk for overveldende positiv respons både her inne og i andre kanaler 🤩 Jeg gleder meg som en unge på påskeaften til å levere mat til dere - i påska!

Bestillingene har jaggu begynt å komme inn allerede også. Jeg er rett og slett rørt! Vi har pr. nå fremdeles plass til flere bestillinger til påsken!

Ha en en fortsatt god søndag!

PS: Jeg lover å jobbe videre med å kunne levere matkasser flere steder i Norge etter påske! Akkurat nå ser vi på om vi klarer å levere et parti kasser i Oslo allerede til påske. 

Hilsen Kokken Tor 🇳🇴