Selskaper og arrangement

Vi tilbyr både selskap og arrangementer til alle typer bransjer. Med base på Kramprud Gård i Øyer kommune kan vi tilby et unikt selskapslokale i vakre omgivelser, med vårt eget storkjøkken til rådighet. Vi gjennomfører også selskaper og arrangementer på andre lokasjoner rundt om i Norge. 


Vi samarbeider med eventselskapet Team KreAktiv, som tilbyr et vidt spekter av spennende aktiviteter til ditt arrangement. 

Product image
Kokken Tor

Catering

Vi tilbyr catering til store og små arrangementer eller grupper, og har et bredt utvalg av matkonsepter.

Vi leverer også Gourmetkassen XXL - som passer fint for deg som skal ha 8 - 20 personer med på arrangement, men vil gjøre matlagning selv - eller sammen. 

Selskap eller arrangement?

Send oss en mail, så tar vi kontakt med deg snarest! :)

Lokal kvalitet

Vi bruker kun de fineste råvarer, og setter høye krav til våre egne standarder. Vi prioriterer lokale råvarer og produsenter i våre menyer og matlaging. 

Kom til oss

Vi kommer dit du er, eller så kan du komme til oss, på Kramprud Gård i Øyer kommune. Med nydelig utsikt mot Gudbrandsdalslågen, kan vi skilte med flere oppholdsrom, stort kjøkken og spisestue, flotte uteområder, og egen badekulp med vann rett fra Øyerfjellet.

Underholdende og lærerikt

Ha det gøy, og lær litt! Våre arrangementer skal være underholdende, men også lærerike. Vi har som mål at alle våre arrangementer skal løfte kunnskapsnivået om mat for alle deltagere, og at ikke minst at inspirasjon dyrkes og historier skapes.